Vi bygger

Ska du bygga nytt kök? Kanske vill du låta anlägga en altan utanför vardagsrummet? Behöver taket bytas ut? Eller är det dags för ett renoveringsprojekt av lite större omfattning? Kanske är du ansvarig för ett företags lokaler och känner att det är dags för en uppfräschning eller omvandling av utrymmena ni vistas i? Oavsett om du är privatperson eller ansikte utåt för ett företag; eller om du behöver bygghjälp för ett litet eller storskaligt byggprojekt, så är vi snickaren i Norrköping du ska vända dig till för att få de resultat du söker. Vi bygger nytt, vi bygger till och vi renoverar med ett aldrig sinande engagemang.

… och snickrar

Inom vår snickerifirma arbetar snickare och andra hantverkare inom lite olika expertområden, även finsnickeri. Behöver du hjälp med renovering av slitna möbler? Eller vill du kanske låta bygga möbler från scratch för att få dem precis som du önskar? Då kan du anlita oss för jobbet. Vi snickrar möbler och annan inredning med din vision som utgångspunkt.

Helentreprenad

Låt oss bära ansvaret för ditt kommande bygg- eller renoveringsprojekt. Som din snickare i Norrköping erbjuder vi dig att sköta allt som har med ditt projekt att göra. Detta möjliggörs dels genom att vi har bred kompetens inom vårt eget snickeri, men också genom att vi samarbetar med flertalet andra hantverksfirmor här i Norrköping. Anlita oss för helentreprenad så blir ditt projekt avsevärt smidigare från start till slut.