En versatil snickare

De snickare som arbetar här i vårt snickeri har alla en solid grund genom utbildning och praktik. Erfarenheten får man genom att arbeta och hos oss finns snickare i olika åldrar och med olika mycket erfarenhet. Det finns också flera spetskompetenser i vårt snickeri vilket gör oss till en högst versatil snickare med kapacitet att anta alla typer av uppdrag.

Med passion för yrket

Vad är det då som gör en riktigt bra snickare? Man måste förstås ha gott om kunskap - det är grunden. Grunden bygger man sedan på med erfarenhet. För att kunskap och erfarenhet ska få solid substans och hålla hög kvalitet så måste det också finnas ett mått av talang, men viktigast av allt för den snickare som vill leverera förstklassiga snickartjänster är att man har passion för sitt hantverk. Det måste finnas glöd och engagemang och en känsla av att man faktiskt älskar det man gör. Vi som arbetar på detta snickeri går till jobbet med en skön känsla i magen, det finns inget vi hellre skulle ägna våra dagar åt och det syns på våra resultat.

Kunskap och erfarenhet

Kunskapen är viktig och den får man i sin snickarutbildning. När man sedan är färdig snickare så gör man klokt i att fortsätta att fortbilda sig när möjlighet ges. Man lär sig väldigt mycket genom erfarenhet, men i och med att utvecklingen går så fort framåt i dag så gäller det att hålla sig ajour med nya tekniker, material, verktyg och maskiner för att kunna erbjuda sina kunder det allra bästa. På vårt snickeri ser vi till att hålla oss uppdaterade.